Godt nyttår og velkommen til et nytt og spennende år !

Harestad skole vil takke alle elever, foresatte og samarbeidspartnere for et innholdsrikt og spennende 2017. Harestad skole byggetrinn 1 er realisert, og nå ser vi fremover mot 2020-2021, hvor vi får samlet alle sammen på felles område igjen. Vi har hatt et spennende,givende og utfordrende år. Vi er svært takknemlig for det nye og flotte skolebygget. Samtidig må vi innrømme at det også har vært krevende gitt at innflyttingen skjedde i et skolebygg som ikke var ferdig.Stor honnør til både elever og ansatte som har vist fleksibilitet og kapasitet dette hektiske året. Takk også til et svært dyktig og engasjert FAU, med FAU leder Arnstein Wee i spissen. Vi er heldige med foreldre som drar lasset sammen med oss. Takk også til poltikerne i Randaberg som vedtok fortsatt framdrift i forhold til byggetrinn 2. Det var viktig for oss !

Nyt en fredelig nyttårsfeiring, og så sees vi til nye utfordringer 1. skoledag den 3. januar klokken 0815.

mvh rektor