Barn og unges kommunestyre

Årets BUK – gjeng på Harestad skole har representert skolen på en fantastisk god måte! De har lagt fram elevene sine ulike saker og har vunnet fram i de fleste.
Torsdag 31. mai avsluttet vi BUK- året med å få gjennom at hver skole på Randaberg skal få penger til tre plantekasser hver. Disse skal stå i tilknytning til mat og helse-rommene og bli fylt med urter som valgfaget natur, miljø og friluftsliv dyrker fram hvert år.
Takk for innsatsen!

Miljødag

Torsdag 31.mai er det miljødag for alle skolene i kommunen. Informasjon om det som skjer ved vår skole finner du her.

I forbindelse med dette blir det også samlet inn fritidsutstyr til kommunen sitt lager. Mer om dette kan du lese i dette dokumentet.

Fuglekasseprosjekt i valgfaget Natur, miljø og friluftsliv.

Valgfaget Natur, miljø og friluftsliv bygger fuglekasser i samarbeid med fuglekikkerne på Randaberg. Vi har søkt, og fått støtte til materialer av Naturvernforbundet. Vi er spesielt opptatt av lokale miljøutfordinger i faget, og med økende nybygging  på Randaberg, forsvinner flere av trærne og de naturlige hulrom som fuglene bygger bo i.

Informasjon om språk og valgfag.

I dag har elevene på 7. trinn fått litt informasjon om språkene tysk, fransk og spansk. Tidligere i uken ble det informert om det nye «språkfaget» matematikk fordypning, som også kan velges for elevene som skal begynne i 8. klasse til høsten.

Mer informasjon finner dere ved å klikke på lenkene under:

Generelt om 2. fremmedspråk

Tysk

Fransk

Spansk

Matematikk fordypning

Læreplaner for valgfagene finner dere på Udir.no – her.

Elevene får over helgen tilsendt digitalt spørreskjema som skal fylles ut og sendes tilbake senest onsdag 9. mai.