Driftsstyret ved Harestad skole skoleåret 2016-2017

Harestad skole har et Driftsstyre som skolens øverste beslutningsorgan. Driftsstyret fatter avgjørende og viktige beslutninger som skolens lokale ordensreglement, bruk av skolens ressurser, samt følger opp skolens arbeid med elevenes læring via eksempelvis Nasjonale prøver.Driftsstyret består av:

rektor Petter Hagen (sekretær uten stemmerett )

3 foreldrerepresentanter

Eivind Helland, leder for 9. år på rad.

Helene Tornes Madland, nestleder (nyvalgt)

Sigrunn Åland Førsvoll

Representant for skoleadm. (skolesjef Jenny Elisabeth Nilssen )

Politisk repr. (leder av oppvekst og levekår Gunnar Hiim)

Ansatterepr. (Hege Fosså og Ingvill Johnsen Vasshus)

Elevrepr. (Vanessa Viste Madland, Anna Marlene Wee.) Elevrepr. har ikke stemmerett.

Driftsstyret avholder 5 møter i året, to i høstsemesteret og tre i vårsemesteret.

Markering av Verdensdagen for psykisk helse torsdag 27. oktober

Om Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden den 10. oktober. I Norge markeres dagen i perioden medio september til medio oktober.

Verdensdagen for psykisk helse begynte i 1992 da World Federation for Mental Health (WFMH) satte den 10. oktober som en dag for å fremme økt bevissthet om psykisk helse over hele kloden. Mental Helse har siden 2003 koordinert arbeidet med Verdensdagen i Norge på oppdrag fra Helsedirektoratet. Her i landet er det alle de iherdige frivillige, og over halvparten av landets kommuner, som har hjulpet å dra lasset for større åpenhet om psykisk helse med flotte og inspirerende arrangementer år etter år.

Torsdag neste uke markerer 5.-10. trinn på Harestad «Verdensdagen for psykisk helse». Temaet for årets markering heter » fordi livet forandrer seg «. Fokuset er på livsendringer, både på det personlig og globalt plan.

Det vil bli et opplegg i klassene knyttet til temaet.

10. trinn skal få høre Marco Elsafadi snakke om årets tema fra kl. 14-15 på Randaberg vgs. Foreldrene blir invitert kl. 18 samme sted.

Marco Elsafadi (f.1976) er palestinsk flykning og kom til Norge med familie i 1987. Han var basketspiller på toppnivå i en årrekke.

I 1993 begynte an sitt engasjement for barn og unge og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page som fram til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold.

I løpet av tre år ekspanderte organisasjonen til 60 ansatte og ble dermed en meget viktig støttespiller for barnevernet i Oslo, Bergen og Stavanger.

Marco har mottatt en rekke priser for sitt mot og engasjement. Han mottok i 2006 prisen som årets forbilde på Idrettsgallaen. Han har svært mye kunnskap om barn og unges oppvekstvilkår.

Velkommen til et engasjerende og givende foredrag på Randaberg videregående torsdag 27. oktober klokken 1800.

Bilderesultat for marco elsafadi barn

Temakveld: Unge og dataspill

For foreldre og andre interesserte

Torsdag 3. november kl. 18.30-20.00

Hinna Helsesenter, Boganesveien 10

Mange foreldre synes det er vanskelig å forholde seg til unge og deres bruk av dataspill. Mange blir bekymret for at unge bruker for mye tid på nett og at det går utover skole, andre aktiviteter og sosialisering. Vi inviterer foreldre og andre som jobber med unge til en temakveld hvor innholdet vil være:

  • Informasjon om spillesjangere
  • Hva er det som er så tiltrekkende med spillene
  • Hva skjer i hjernen
  • Når trenger du å være bekymret
  • Gode spillevaner
  • Diskusjon rundt aktuelle situasjoner

Påmelding senest kl. 15.00 samme dag. Det er gratis.

Tlf 480 25 514
elsa.kvam@lyse.net
www.behandlingsteamet.com

Videre til 2. runde i Rogalandscupen i fotball

imageStor stemning på ungdomstrinnet etter at skolelagene i fotball både for gutter og jenter gikk videre i Rogalandscupen. Guttene vant 0-1 borte mot Revheim skole, mens jentene vant 9-1 hjemme i Randaberg Arena mot Smiodden skole.

Nå gleder vi oss til 2. runde. Jentene var enige om at dette var en herlig start på cupen. De er klare for videre spill og skal gi alt i fortsettelsen! Jentene fikk innviet nye drakter, og for en kamp det ble! Gratulerer til begge lag!

1 2 3