Kreativitet og nysgjerrighet i fokus!

Mattetimen i 5A tok en spontan vending da 2 gutter i klassen hadde forvandlet vifter fra skolens gamle PC – er til fullt brukbare «hårfønere». Unge oppfinnere er viktige å ta vare på! Klassen tok turen til skolen «skrotlager», og mer trenger jeg ikke si. Filmen taler for seg selv!

Første gange rundt juletreet

Fredag 15.desember var det duket for gange rundt juletreet i skolegården. Det er muligens er første gang det har skjedd i skolens historie. DJ Renè spilte opp med en remix av «så går vi rundt om en enebærbusk». I tillegg arrangerte elevrådet «kle deg julete» dagen. Det ble et lystig storefri denne dagen. Kun smil å se!

Grødems talenter i kveld kl. 18 i aulaen

I forbindelse med TV – aksjonen arrangeres Grødems talenter. Fra den spede begynnelse for mange år siden der elevene mimet sangene, har vi hatt en imponerende utvikling. Nivået er høyt i år også! Kom og få topp underholdning. Du kan oppleve sang, dans og trylling! VELKOMMEN! Dørene åpner klokken 17.30. Kr 50 for voksne og 30 for barn. Alle pengene går til Unicef.

Karaoke, dans og AF1

Endelig litt sol på himmelen! Stemningen ble topp da vi nok en gang snurret igang «karaokemaskinen». Pågangen har vært så stor at denne uken måtte vi utvide tilbudet til fredagen også. Denne gang bidro ungdomstrinnet med sangen «Baby». Kjekt!

AF1 var ute og farget skolegården med sine flotte grønne vester. Det er rørende at så mange elever søkte på «stillingen» som AF1 – er. Det viser hvor mye godhet det er i elevene på skolen. De skal være med på å skape et godt skolemiljø.

Karaoke og dans i skolegården!

På tirsdag hadde vi historien første karaoke i skolegården. Fristen var litt kort, men Daniella, Nora og Serine tok en sang på sparket. Dette skapte en flott stemning i det fine været. Fugledansen og «Peel a banana» var også populært. Det hele ble avsluttet med Tor Kjetil sin «I mårå ska eg begynna». Jeg tar vel ikke feil hvis jeg sier at alle kom i godt humør til 4.time den dagen. Neste tirsdag prøver vi igjen. Møt opp og ta en sang!