Påmelding til påskeferie i SFO

Tiden går fort og påsken er rett rundt hjørnet. I den forbindelse trenger vi i SFO en oversikt over hvem som skal komme i SFO i ferien. Det er viktig at alle svarer, selv om barnet skal ha fri. Det er kun påmeldte barn som har tilbud om opphold i SFO i ferien. De barna som har 60% plass kan benytte seg av sine tre faste dager. Minner om at barna må være i SFO innen 09:30 på ferie dager, dette er fordi vi etter det kan være gått på tur, og dere/barnet kommer til tom SFO.

For påmelding, trykk her

NB. Onsdag 28 mars er SFO kun åpent til 12:00.

Påmelding til Juleferie i SFO

Hei

Da nærmer det seg jul og det er tid for påmelding til ferie-SFO. Det er viktig at alle melder tilbake, selv om barnet skal ha fri. Det er kun påmeldte barn som har tilbud om ferie-SFO. Dette er fordi det blir satt opp bemanning utfra antall påmeldte barn. Frist for påmelding er 30 november.  Påmeldingen skjer ved å trykke her

Ta kontakt ved spørsmål.

Hilsen Susanne Dullum

SFO-leder ved Goa skole

Påmelding til høstferien i SFO

Hei

Det nærmer seg høstferie, og i den forbindelse må dere foreldre som ønsker å benytte dere av tilbudet om ferie SFO, melde barnet deres på. Fristen for påmelding er 22 september. SFO har åpent hele høstferien fra 07:15-16:30. De som har 60% plass, kan melde seg på de tre dagene de har oppsatt ellers i året.

Nytt av i år er at påmeldingen skjer via Goa skole/SFO sin hjemmeside, trykk på linken her og send inn etter utfylling

Bare ta kontakt , hvis du/dere har noen spørsmål.

Hilsen Susanne V. Dullum