LEKEBYEN PAKKER OG TAKKER

Takk til alle elever, foreldre, besteforeldre og turister som har gjort Lekebyen til en livlig, levende og lykkelig by. 

125 elever og 60 foreldre & besteforeldre har vært jobb denne uka. Mange har fått prøvd seg i nye yrker.

Vi er stolte av det gode arbeidsmiljøet som skapes når elever, ansatte ved skolen og foreldre & besteforeldre, jobber side om side. Mange elever tok seg ekstra jobb på flere arbeidsplasser, for å hjelpe til da det var travelt.

Takket være godt samarbeid og stor arbeidslyst, har vi klart å holde i gang sykhusdrift, massasje, frisør, neglesalong, post, bank, klestorg, dyrebutikk, dyrlegekontor, kino, kafè og Lekebyens egen avis: GV (Goas verden).

Servicetorget har tatt imot enormt med turister som har kost seg i byen. Kafèen har klart å servere mat til alle som kom på besøk, takket være 80 leveringer med mat fra foreldre.

Dere foreldre har vært helt fantastiske! Vi på Goa skole er svært takknemlige for all hjelp og vi er stolte av elevene våre.

Lekebyen takker og pakker…og vi tar med oss gode minner og et styrket fellesskap.

 

 

LEKEBYEN

Her er noen få bilder fra Lekebyen. Elevene får se mange bilder og videoklipp på skolen. Lekebyen har også en egen avis som har blitt vist digitalt i klassene.

Uteskole 05.10

Vi på 2. trinn var på uteskole til Randaberg sentrum på torsdag 5. oktober.

Først var vi innom Circle K hvor Jærradioen sendte live. Der serverte de oss varme boller og vi fikk lære litt om radio.

Så gikk turen til Randaberg bibliotek, der Tale tok imot oss.

Vi fikk høre om mange nye og spennende bøker, før vi fikk låne bøker og kle oss ut.

Matpausen tok vi rett utenfor biblioteket i solskinn.