Påmelding til påskeferie i SFO

Tiden går fort og påsken er rett rundt hjørnet. I den forbindelse trenger vi i SFO en oversikt over hvem som skal komme i SFO i ferien. Det er viktig at alle svarer, selv om barnet skal ha fri. Det er kun påmeldte barn som har tilbud om opphold i SFO i ferien. De barna som har 60% plass kan benytte seg av sine tre faste dager. Minner om at barna må være i SFO innen 09:30 på ferie dager, dette er fordi vi etter det kan være gått på tur, og dere/barnet kommer til tom SFO.

For påmelding, trykk her

NB. Onsdag 28 mars er SFO kun åpent til 12:00.

Påmelding til vinterferien 2018

Hei. Da nærmer det seg vinterferie og vi i her i SFO trenger å vite hvilke barn som skal være her i vinterferien. På års hjulet for SFO ser jeg at det er blitt satt feil dato for påmelding, rett dato er 31 januar. Minner om at det er viktig at alle svarer, selv om barnet skal ha fri. Det er kun påmeldte barn som har et tilbud om opphold i vinterferien. De som har 60% plass kan benytte seg av sine faste dager.

For påmelding til vinterferien kan du trykke her

Påmelding til Juleferie i SFO

Hei

Da nærmer det seg jul og det er tid for påmelding til ferie-SFO. Det er viktig at alle melder tilbake, selv om barnet skal ha fri. Det er kun påmeldte barn som har tilbud om ferie-SFO. Dette er fordi det blir satt opp bemanning utfra antall påmeldte barn. Frist for påmelding er 30 november.  Påmeldingen skjer ved å trykke her

Ta kontakt ved spørsmål.

Hilsen Susanne Dullum

SFO-leder ved Goa skole

Påmelding til høstferien i SFO

Hei

Det nærmer seg høstferie, og i den forbindelse må dere foreldre som ønsker å benytte dere av tilbudet om ferie SFO, melde barnet deres på. Fristen for påmelding er 22 september. SFO har åpent hele høstferien fra 07:15-16:30. De som har 60% plass, kan melde seg på de tre dagene de har oppsatt ellers i året.

Nytt av i år er at påmeldingen skjer via Goa skole/SFO sin hjemmeside, trykk på linken her og send inn etter utfylling

Bare ta kontakt , hvis du/dere har noen spørsmål.

Hilsen Susanne V. Dullum