Morgensamling

I dag var det 4. trinn som var ansvarlige for morgensamlingen. De hadde satt sammen et variert program der de startet med et sanginnslag som tre av jentene fremførte på talentkonkurransen. Mens disse jentene sang, fikk klassens turnere vist seg fram i bakgrunnen. Så viste de hvordan det var å lære bokstaver i 1. klasse. Helt til slutt viste de fram mange kjekke friminuttsaktiviteter. Takk til 4. trinn for en fin morgensamling.

Det er som alltid kjekt å se de mange foreldre og besteforeldre som tar seg tid til et lite skolebesøk på morgenkvisten.

Vi ønsker alle en flott sommerhelg! Nyt disse gode dagene!

Morgensamling med 1. trinn

I dag var allrommet fullsatt av elever, foreldre og besteforeldre som ønsket å få med seg morgensamlingen i regi av 1. trinn. Elevene hadde satt sammen et variert program med sanger på både engelsk og norsk. Det er ingen tvil om at disse elevene kan synge, og sanggleden smitter over på oss tilhørere. Når programlederen innledningsvis oppfordret oss til å kose oss, kan vi si med sikkerhet at det gjorde vi! Tusen takk til elever og lærere på 1. trinn! Så må vi også få sagt at det er ekstra hyggelig at så mange foreldre og besteforeldre setter av litt tid fredag morgen for å se på disse flotte elevene!

Morgensamling

På morgensamlingen i dag var det vinnere av onsdagens talentkonkurranse som fikk vist seg fram. Vi fikk oppleve både dans, sang og musikk. Vi imponeres alltid over elevenes prestasjoner, både det de gjør enkeltvis og det de presenterer sammen med andre. Tusen takk til dere som bidro i dag, takk også til flinke programledere fra 10. trinn!

Kartleggingsprøver

I løpet av mars og april gjennomføres kartleggingsprøver på 1., 2., 3. og 4. trinn. Dette er prøver som er laget av Utdanningsdirektoratet.

På 1.-3. trinn er det kartlegging i lesing og regning. I tillegg er det en digital prøve i engelsk for 3. trinn. På 4. trinn er det en digital prøve i digitale ferdigheter.

Formålet med prøvene er å finne elever som trenger ekstra oppfølging. Resultatene skal ikke brukes til å sammenlikne skoler eller kommuner. De er kun til internt bruk.

Du kan lese mer om kartleggingsprøver her.

Karnevaldag på Goa skole

I dag inviterte elevrådet til utkledningsdag med premiering til beste antrekk. Mange av elevene stilte i flotte antrekk, både hjemmesnekrede og fra leketøysbutikken. Ekstra kjekt var det at mange av de voksne også stilte i kostymer. Ingen ble vel overrasket over at vaktmesteren, som har sin bakgrunn som bonde, stilte i kukostyme. Men at to av de blide damene i administrasjonen tar på seg rollen som sjefshekser overrasket kanskje mer.

Det var premiering for beste antrekk både på 1-4, 5-7 og 8-10. Som bildet viser var antrekkene ulike, og det var mange å velge mellom. Juryen hadde ingen lett jobb. Her er vinnerne:

Takk til elevrådet for et godt initiativ! Dette var kjekt!