Karnevaldag på Goa skole

I dag inviterte elevrådet til utkledningsdag med premiering til beste antrekk. Mange av elevene stilte i flotte antrekk, både hjemmesnekrede og fra leketøysbutikken. Ekstra kjekt var det at mange av de voksne også stilte i kostymer. Ingen ble vel overrasket over at vaktmesteren, som har sin bakgrunn som bonde, stilte i kukostyme. Men at to av de blide damene i administrasjonen tar på seg rollen som sjefshekser overrasket kanskje mer.

Det var premiering for beste antrekk både på 1-4, 5-7 og 8-10. Som bildet viser var antrekkene ulike, og det var mange å velge mellom. Juryen hadde ingen lett jobb. Her er vinnerne:

Takk til elevrådet for et godt initiativ! Dette var kjekt!

 

God vinterferie!

I dag ble vinterferien sunget inn på sangsamling på Goa skole. Forsangere var elevene på 8. trinn. De sangene de hadde valgt var «Let it go» fra Disney’s Frozen og «Forelska i lærer’n». Dette var nok sanger som de fleste elevene kunne kjenne igjen.

Nå ønsker vi store og små en velfortjent vinterferie! Om været blir for dårlig til å være ute, kan vi alltid anbefale å lese en god bok!

Morgensamling

I dag hadde 5. trinn ansvaret for morgensamlingen. De hadde laget to skuespill  ut fra kjente eventyr. Sentralt i begge eventyrene var den sultne ulven. Kjekke skuespill for store og små! Etterpå fremførte mange av elevene en flott dans. Dette var dans med stil, lett å se at det var jobbet godt med!

Hyggelig at så mange foreldre tok turen til skolen en tidlig fredagsmorgen. Ønsker alle sammen en god helg!

Advent

Tenn lys !
Et lys skal brenne
for denne lille jord.
Den blanke himmelstjerne,
der vi og alle bor.
Må alle dele håpet
så gode ting kan skje.
Må jord og himmel møtes.
Et lys er tent for det.

 

Vi hadde en høytidelig adventsamling fredag morgen i regi av 4. trinn. Fint å komme inn i et mørklagt allrom opplyst av en ring av stearinlys. Det var både korsang, fellessang og diktlesing. En fin start på dagen og adventhelgen!

Dyreforestilling

Denne uken har elevene på 1. trinn hatt forestilling for elever og foreldre. Onsdag formiddag var elevene på 2. – 5. trinn invitert til premieren. Om kvelden var det familien sin tur til å overvære denne flotte forestillingen. Og her snakker vi stinn brakke! Disse elevene har gått på Goa skole i litt over tre måneder, og da er det ikke mindre enn imponerende at hele trinnet er aktive i en flott forestilling. Her fikk mange vist sine talenter, både gjennom sang, rytmeinstrumenter, dans og skuespill.

Takk for at vi fikk overvære dette!

Askeladden og de gode hjelperne

På fredag var det Askeladden og de gode hjelperne som stod på programmet. Men elevene på 4. trinn lot seg ikke avspise med det tradisjonelle eventyret. De hadde omskrevet det til en mer moderne versjon som inneholdt både skumle halloweenmasker, en gjeng med dykkere og flinke sydamer. Og midt oppi dette møtte vi Askeladden som takket være alle de nye hjelperne sine også denne gangen gjorde seg fortjent til Prinsessa og halve kongeriket.  Alle elevene på trinnet hadde roller. Elevene spilte skuespill som kunne høre hjemme på de beste teaterscenene. Jammen ikke rart at de mange tilskuerne var begeistret. Det beste av alt, som en av lærerne sa: Dette greide de helt alene!

Tusen takk til alle på 4. trinn for en eventyrlig forestilling!

Morgensamling

I dag hadde 9. trinn en kjekk morgensamling. Det startet med «Let my people go». Her deltok både kor og solist. Dette er en av sangene som de jobber med i musikkfaget.

Etterpå fremførte en del av jentene en flott dans, før de avsluttet med ny korsang. Denne gangen var det en annen musikksjanger, nemlig Abba sin «Dancing Queen».

Tusen takk til alle på 9. trinn for en flott morgensamling. Dette var fint å være med på.

Ønsker alle en god helg!

1 2