Påmelding til sommerferien i SFO, uke 26

Hei, da nærmere det seg sommerferie og skoleslutt. Skolen har siste dag 22 juni, mens SFO holder åpent en uke til. Vi trenger en tilbakemelding på hvem som skal være i SFO i uke 26. Viktig at alle svarer, selv om barnet skal ha fri, slik at vi kan sette opp bemanningen utfra antall barn. De som har 60% plass , kan kun benytte seg av sine faste dager.  Minner om at det er kun påmeldte barn, som har tilbud i SFO i uke 26.  Alle som skal være i SFO i feriedager må være i SFO innen kl 10:00. Påmeldingsfristen er fredag 1 juni.

For å melde på, trykk her

Morgensamling med 1. trinn

I dag var allrommet fullsatt av elever, foreldre og besteforeldre som ønsket å få med seg morgensamlingen i regi av 1. trinn. Elevene hadde satt sammen et variert program med sanger på både engelsk og norsk. Det er ingen tvil om at disse elevene kan synge, og sanggleden smitter over på oss tilhørere. Når programlederen innledningsvis oppfordret oss til å kose oss, kan vi si med sikkerhet at det gjorde vi! Tusen takk til elever og lærere på 1. trinn! Så må vi også få sagt at det er ekstra hyggelig at så mange foreldre og besteforeldre setter av litt tid fredag morgen for å se på disse flotte elevene!

Morgensamling

På morgensamlingen i dag var det vinnere av onsdagens talentkonkurranse som fikk vist seg fram. Vi fikk oppleve både dans, sang og musikk. Vi imponeres alltid over elevenes prestasjoner, både det de gjør enkeltvis og det de presenterer sammen med andre. Tusen takk til dere som bidro i dag, takk også til flinke programledere fra 10. trinn!

Nettvett – hva er det?

Barnevakten.no er invitert til å ha et opplegg for elevene i skoletiden og foreldrene på kvelden.
Det blir foredrag av Kristian Berntsen torsdag 26 april kl 19 i kantinen på Goa skole.
Vi vil få informasjon om

•        Skjermtid
•        bruk av sosiale medier
•        grooming
•        nettmobbing
•        personvern
•        spilling
•        aldersgrenser
•        medieskapt utseendepress
•        foreldrerollen
•        nyttige ressurser

Håper du har lyst og mulighet til å komme.

Mvh FAU

Påmelding til langdager i april og mai i SFO.

Goa skole har planleggingsdag mandag 30 april og fridag fredag 11 mai. Alle elever ved Goa skole har fri fra undervisning disse dagene. Goa SFO har åpent disse dagene, dvs at SFO er åpent fra 07:15-16:30 for elever som har SFO plass. De elevene som har 60% , kan kun benytte seg av sine faste dager i SFO. Minner om at det kun er påmeldte barn som får tilbud om opphold disse dagene. Frist for påmelding er 20 april 2018.

For påmelding trykk her