Morgensamling

På morgensamlingen i dag var det vinnere av onsdagens talentkonkurranse som fikk vist seg fram. Vi fikk oppleve både dans, sang og musikk. Vi imponeres alltid over elevenes prestasjoner, både det de gjør enkeltvis og det de presenterer sammen med andre. Tusen takk til dere som bidro i dag, takk også til flinke programledere fra 10. trinn!

Nettvett – hva er det?

Barnevakten.no er invitert til å ha et opplegg for elevene i skoletiden og foreldrene på kvelden.
Det blir foredrag av Kristian Berntsen torsdag 26 april kl 19 i kantinen på Goa skole.
Vi vil få informasjon om

•        Skjermtid
•        bruk av sosiale medier
•        grooming
•        nettmobbing
•        personvern
•        spilling
•        aldersgrenser
•        medieskapt utseendepress
•        foreldrerollen
•        nyttige ressurser

Håper du har lyst og mulighet til å komme.

Mvh FAU

Påmelding til langdager i april og mai i SFO.

Goa skole har planleggingsdag mandag 30 april og fridag fredag 11 mai. Alle elever ved Goa skole har fri fra undervisning disse dagene. Goa SFO har åpent disse dagene, dvs at SFO er åpent fra 07:15-16:30 for elever som har SFO plass. De elevene som har 60% , kan kun benytte seg av sine faste dager i SFO. Minner om at det kun er påmeldte barn som får tilbud om opphold disse dagene. Frist for påmelding er 20 april 2018.

For påmelding trykk her

LEKEBYEN PAKKER OG TAKKER

Takk til alle elever, foreldre, besteforeldre og turister som har gjort Lekebyen til en livlig, levende og lykkelig by.

125 elever og 60 foreldre & besteforeldre har vært jobb denne uka. Mange har fått prøvd seg i nye yrker.

Vi er stolte av det gode arbeidsmiljøet som skapes når elever, ansatte ved skolen og foreldre & besteforeldre, jobber side om side. Mange elever tok seg ekstra jobb på flere arbeidsplasser, for å hjelpe til da det var travelt.

Takket være godt samarbeid og stor arbeidslyst, har vi klart å holde i gang sykhusdrift, massasje, frisør, neglesalong, post, bank, klestorg, dyrebutikk, dyrlegekontor, kino, kafè og Lekebyens egen avis: GV (Goas verden).

Servicetorget har tatt imot enormt med turister som har kost seg i byen. Kafèen har klart å servere mat til alle som kom på besøk, takket være 80 leveringer med mat fra foreldre.

Dere foreldre har vært helt fantastiske! Vi på Goa skole er svært takknemlige for all hjelp og vi er stolte av elevene våre.

Lekebyen takker og pakker…og vi tar med oss gode minner og et styrket fellesskap.