Brukerundersøkelse i SFO

I skolefritidsordningen i Randaberg vil det bli foretatt brukerundersøkelse høsten 2016 for å kartlegge foresattes grad av tilfredshet med tilbudet i den enkelte SFO.

Brukerundersøkelsen er et viktig verktøy for å sikre og bedre kvaliteten på tilbudet. For å kunne gjøre dette er det viktig for oss å få tilbakemelding på dine erfaringer med skolefritidsordningen.

Brukerundersøkelsen henvender seg til alle foresatte med barn i skolefritidsordningen i Randaberg, og ved å svare på spørsmålene kan du hjelpe oss med å videreutvikle tilbudet. Spørsmålene du skal svare på er i forhold til : trivsel, brukermedvirkning, respektfull behandling, tilgjengelighet, informasjon, fysisk miljø og generelt.  

Brukerundersøkelsen er elektronisk, og gir deg muligheter til å svare på mobiltelefon, Ipad eller pc.

Høstens undersøkelse er en forkortet utgave, og har kun 15 spørsmål.

Alle svarene blir behandlet anonymt.

Dersom du har spørsmål om undersøkelsen kan du ta kontakt med SFO-leder, eventuelt rektor på skolen.

Undersøkelsen vil være åpen for besvarelse f.o.m. 24 oktober t.o.m. 13.november 2016. 

Deltakelse i undersøkelsen er naturligvis frivillig, men vi håper du på denne måten kan hjelpe oss å skape en enda bedre skolefritidsordning for ditt barn.

 

Takk for hjelpen !

 

Godt resultat i TV-aksjonen

tva_fb_toppbilder

På Goa skole har vi hatt en kjekk aksjonsuke for årets TV-aksjon. På alle trinn har elever vært engasjert, noen med kafé, andre med utlodning og andre igjen med arbeid til inntekt for aksjonen. Mest spennende var kanskje mellomtrinnet sin opplevelsesløype, der de fikk kjenne på litt av hvordan det kan være å være på flukt.

I dag hadde vi besøk av representanter fra Røde Kors og TV-aksjonen. Vi fikk overrakt dem sjekk på det vi hadde samlet inn , og nå er vi oppe i over 40.000,- kroner.

Takk til alle glade givere!

En annerledes solidaritetsmarsj rundt Hålandsvannet for 5.-7. trinn

I dag har elevene på 5-7 vært med på en annerledes solidaritetsmarsj. De har vært på «flukt» rundt Hålandsvannet og kjent litt på kroppen hvilke problemer som kan oppstå og hvilke og følelser som kan settes i sving. En herlig gjeng med elever som har engasjert seg både som familie på flukt, grensevakter, menneskesmuglere og andre roller.

En flott og vellykket dag!

005 002007 009 013   017024   036                 033     

 

 

 

 

UTESKOLE med fag og lek

SFO I HØSTFERIEN

SFO I HØSTFERIEN

mandag

tirsdag

onsdag

torsdag

fredag

Bading!

Husk badetøy.

Vi går på tur.

Husk klær etter været!

Bakedag.

Bading!

Husk badetøy.

Matlaging. Vi lager noe godt på SFO.

NB: Barna må være på plass innen 09:30

Høstsang og høstferie

008Siste fredagen før høstferien var det høstsang som stod på programmet. At smil og sangglede preger disse samlingene er ingen overdrivelse. I dag ble det også annonsert en hi-tech overraskelse som ville dukke opp i løpet av samlingen. Og jammen dukket ikke Bolla Pinnsvin opp midt i sangen om Bolla Pinnsvin som går til skolen. Denne utgaven av Bolla Pinnsvin så ikke ut til å vite helt hvilken skole den skulle på, men stilig innslag var det!

Vi på Goa skole ønsker alle en flott høstferie!

013

 

Uteskole

Vi har hatt noen veldig kjekke uteskoledager i høst. Her er litt bilder fra 29.09 og 06.10 ved Gapahuken. Dette er en gjeng som leker veldig godt sammen. De klatrer, bygger hytte, finner nøtter og lærer på mange ulike måter. De er inkluderende og greie med hverandre. Det faglige fokuset har vært å lytte ut lyder i ord på norsk, telle og tall i matematikk, og the body, numbers og colours i engelsk.

 

1 2 3 4