LEKEBYEN PAKKER OG TAKKER

Takk til alle elever, foreldre, besteforeldre og turister som har gjort Lekebyen til en livlig, levende og lykkelig by. 

125 elever og 60 foreldre & besteforeldre har vært jobb denne uka. Mange har fått prøvd seg i nye yrker.

Vi er stolte av det gode arbeidsmiljøet som skapes når elever, ansatte ved skolen og foreldre & besteforeldre, jobber side om side. Mange elever tok seg ekstra jobb på flere arbeidsplasser, for å hjelpe til da det var travelt.

Takket være godt samarbeid og stor arbeidslyst, har vi klart å holde i gang sykhusdrift, massasje, frisør, neglesalong, post, bank, klestorg, dyrebutikk, dyrlegekontor, kino, kafè og Lekebyens egen avis: GV (Goas verden).

Servicetorget har tatt imot enormt med turister som har kost seg i byen. Kafèen har klart å servere mat til alle som kom på besøk, takket være 80 leveringer med mat fra foreldre.

Dere foreldre har vært helt fantastiske! Vi på Goa skole er svært takknemlige for all hjelp og vi er stolte av elevene våre.

Lekebyen takker og pakker…og vi tar med oss gode minner og et styrket fellesskap.

 

 

Påmelding til påskeferie i SFO

Tiden går fort og påsken er rett rundt hjørnet. I den forbindelse trenger vi i SFO en oversikt over hvem som skal komme i SFO i ferien. Det er viktig at alle svarer, selv om barnet skal ha fri. Det er kun påmeldte barn som har tilbud om opphold i SFO i ferien. De barna som har 60% plass kan benytte seg av sine tre faste dager. Minner om at barna må være i SFO innen 09:30 på ferie dager, dette er fordi vi etter det kan være gått på tur, og dere/barnet kommer til tom SFO.

For påmelding, trykk her

NB. Onsdag 28 mars er SFO kun åpent til 12:00.

Karnevaldag på Goa skole

I dag inviterte elevrådet til utkledningsdag med premiering til beste antrekk. Mange av elevene stilte i flotte antrekk, både hjemmesnekrede og fra leketøysbutikken. Ekstra kjekt var det at mange av de voksne også stilte i kostymer. Ingen ble vel overrasket over at vaktmesteren, som har sin bakgrunn som bonde, stilte i kukostyme. Men at to av de blide damene i administrasjonen tar på seg rollen som sjefshekser overrasket kanskje mer.

Det var premiering for beste antrekk både på 1-4, 5-7 og 8-10. Som bildet viser var antrekkene ulike, og det var mange å velge mellom. Juryen hadde ingen lett jobb. Her er vinnerne:

Takk til elevrådet for et godt initiativ! Dette var kjekt!

 

God vinterferie!

I dag ble vinterferien sunget inn på sangsamling på Goa skole. Forsangere var elevene på 8. trinn. De sangene de hadde valgt var «Let it go» fra Disney’s Frozen og «Forelska i lærer’n». Dette var nok sanger som de fleste elevene kunne kjenne igjen.

Nå ønsker vi store og små en velfortjent vinterferie! Om været blir for dårlig til å være ute, kan vi alltid anbefale å lese en god bok!

Morgensamling

I dag hadde 5. trinn ansvaret for morgensamlingen. De hadde laget to skuespill  ut fra kjente eventyr. Sentralt i begge eventyrene var den sultne ulven. Kjekke skuespill for store og små! Etterpå fremførte mange av elevene en flott dans. Dette var dans med stil, lett å se at det var jobbet godt med!

Hyggelig at så mange foreldre tok turen til skolen en tidlig fredagsmorgen. Ønsker alle sammen en god helg!

Påmelding til vinterferien 2018

Hei. Da nærmer det seg vinterferie og vi i her i SFO trenger å vite hvilke barn som skal være her i vinterferien. På års hjulet for SFO ser jeg at det er blitt satt feil dato for påmelding, rett dato er 31 januar. Minner om at det er viktig at alle svarer, selv om barnet skal ha fri. Det er kun påmeldte barn som har et tilbud om opphold i vinterferien. De som har 60% plass kan benytte seg av sine faste dager.

For påmelding til vinterferien kan du trykke her

1 2 3