17. mai

Vi ønsker alle en fin 17.maifeiring. Barnetoget stiller opp ved Harestad skole klokka 09.45. Toget starter klokka 10.00. Dette året vil Goa skole gå et stykke bak i toget. Vel møtt alle sammen! Vi håper at alle får en flott dag!

8. trinn – Brann på Dalsnuten

Som dere muligens vet fra media så brenner det på Dalsnuten. Goa skole sitt 8. trinn er der på tur i regi av Turistforeningen. Brannvesenet er nå på plass med helikopter og har startet slukkingen (kl. 1145). Lærerne fra Goa skole forteller om at alt går rolig for seg og at Turistforeningen har tatt nødvendige grep. Elever og lærere er på vei ned via andre siden av fjellet. Transport hjem igjen er ivaretatt.

Ledelsen holder kontakt med lærerne på Dalsnuten fortløpende. Hvis dere lurer på noe ta kontakt med ledelsen på skolen på tlf 41477199.

Minner

10. klasse ønsker foreldre, søsken, familie og venner velkommen til et flott musikkprosjekt med mye god musikalsk underholdning i allrommet onsdag 10. mai kl. 18.00.

Se plakat!

I pausen blir det salg av kaker, kaffe og brus.

Hilsen 10. klasse